Bakker Hilvers

Over ons

Lekker Vriendelijk

Onze klanten komen in onze winkels vanwege ons uitgebreide brood- en banketassortiment, en naar we hopen, ook om de prettige manier waarop we met hen omgaan. 

Wij willen bakker blijven door met onze servicegerichte teams klantvriendelijk en kwaliteitsbewust te zijn voor onze klanten. 

Kwaliteit en hygiëne

  • Bakker Hilvers is sinds 1998 in het bezit van het HACCP certificaat. HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points. Dit controleproces borgt dat van het productieproces alle mogelijke risico’s van besmetting in kaart zijn gebracht en dat er aantoonbare maatregelen worden genomen om die risico’s zo beperkt mogelijk te houden. Ieder bedrijf dat zich bezig houdt met bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen is verplicht om op deze wijze te werken.

  • Tenminste tweemaal per jaar controleert de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA), zoals bij alle bakkerijen, de kwaliteit van ons productieproces en onze producten.

  • Wij laten daarnaast vrijwillig zesmaal per jaar de kwaliteit van onze producten controleren door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen. Zij controleert op dezelfde wijze als de VWA.

Openingstijden

Maandag  08:00 – 18:00

Dinsdag  08:00 – 18:00

Woensdag  08:00 – 18:00

Donderdag  08:00 – 18:00

Vrijdag  08:00 – 18:00

Zaterdag  08:00 – 18:00

Zondag  08:00 – 18:00

Contactgegevens

Achter de coulissen 1

6836 NC Arnhem

026 3644141

Website

Email